Legyen Ön is Milliomos! illetve Miért lettem designer?

Ki ne emlékezne Vágó István legendás Legyen Ön is Milliomos! című műsorára? Még én is szerettem, pedig nem rajongok a televíziós kvízjátékokért. Ücsörögtünk minden este a TV előtt és több-kevesebb sikerrel próbáltunk a képernyő másik oldaláról részt venni a játékban. Később megjelent a kvíz számítógépes verziója és valaki föltelepíette a sulis gépekre. A szünetekben folyton azt nyomkodtuk, néha még az órán is…
Na, de mi köze van ennek ahhoz, hogy designer lettem? Szimplán annyi, hogy már akkor jobban érdekelt hogy, hogy készítették el a játékot, mint az, hogy helyesen válaszoljak a többnyire ismétlődő kérdésekre. Ezidőtájt volt először alkalmam használni a Power Point programot is. Teljesen elvarázsoltak a hipperlinkek és az animációk. Amíg a többiek a Paintben rajzolgattak, én inkább a diákat tervezgettem.
Mai napig megmaradt a program iránti szeretetem. Egyszerűnek tűnhet a használata, de őszintén szólva be kell látni, hogy kevesen használják szakszerűen.
Ma egy újragondolt Legyen Ön is Milliomos! Power Point sablonnal lepem meg a kedves olvasó pedagógust. A feladata csak annyi, hogy összeállítson egy 11 kérdésből álló kvízt, beírja a kéréseket és válaszokat a megfelelő helyre és már indulhat is a móka!
Jó szórakozást! 🙂

Letöltés

A letöltéshez adja meg a nevét és e-mail címét!
Vissza