Magyar képes ábécé

Amikor a második fiamat vártam, rengeteg munkám volt, nem tudtam hol a fejem, ott volt az idősebb gyerkőc és vele is szerettem volna minél többet foglalkozni, hogy ne zavarja a változás, a kistesó érkezése…

Persze nem lehetett az egészet összehasonlítani az első terhességemmel, amikor napi szinten olvasgattam mi történik éppen a szivem alatt növekedő babával, varrtam a kisruhákat, ágyneműt, plüssöket, pulcsit kötöttem, sőt a háló egyik falát kifestettem mesefigurákkal. Varázslatos volt mind a 9 hónap. Ezzel szemben most nem volt időm rendesen kitakaríani sem, mielőtt bementem a kórházba. Kicsit bántott ez az egész, mert nem hiszem, hogy egy második gyerek kevesebbet érdemelne. Ezért kezdtem el az Ábécé betűire egyenként illusztrációkat készíteni. Rajzolgatás közben végig az járt a fejemben, hogy ezt a kisebbik gyerkőc falára tervezem.

Persze nem sikerült időre befejezni, de két szoptatás között néha jutott időm rajzolgatni. Így készült el a Magyar képes ábécé, amit most veletek is megosztok.

Persze lesz ennek még folytatása…:)

 

Print
Nyomdakész verzió hamarosan…
Vissza